Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

gelo1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z patchem wyskauje taki błąd pomocy

screen 1:Obrazek z Błędem

screen 2:2 obrazek z Błędem

Pozdrawiam,

gelo1994

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Usuń wszystkie pliki na dysku związane z Combat Arms, czyli cały folder. I zacznij od nowa instalować i uploadować. Jak kto nie pomoże to ściągnij odnowa z oficjalnej strony gry.

Opublikowano

Usunołem wszystkie pliki związane z combat arms'em chciałem spróbować na nowo i nic to samko :/ Pomóżcie nie ściagne od nowa przy moim internecie to z 7 Godzin :/

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

ja miałem dokładnie to samo ale po usunięciu dokładnie wszystkich plików bezproblemowo inatalka poszła

mca.png

moja łopata zbieram Lubie To

• Dodaj nową pozycję...